Blog

Lees hier al onze blogs

We delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Ik kan het zelf!!!

“Ik kan het zelf!!!” Een uitspraak van kinderen die vertrouwen hebben in zichzelf. Maar tegenwoordig mis ik dit als leerkracht.

Lees verder

Altijd die prikkels

Door te praten over prikkels wil ik ook andere ouders in de gelegenheid stellen om datgene te vinden wat ze voor hun kinderen nodig hebben.

Lees verder

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?