Reviews

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

M.

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

J. Mulder

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

H.S.

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

Irene

Dankzij alle info die ik gekregen heb kan ik mijn dochter beter aan het spelen brengen, het spel krijgt verdieping en zij krijgt meer vertrouwen om dingen zelf te doen!

A.G.

Zo veel meer dan dat ik had verwacht en zoveel meer dan een speelgroep! Zoveel geleerd en super interessant.

A.H.

De informatie en inspiratie die ik bij de speelgroep heb opgedaan, geeft me rust en vertrouwen in mijn dochter. Ik zie de speelgroep als een waardevolle inspiratiebron voor mijn manier van opvoeden. Het is prettig om een plek te hebben waar je als ouder ervaring kunt delen en vragen kunt stellen. Ik raad het echt alle ouders aan om eens een ronde mee te komen spelen!

Tamara

Mijn zoon van 2 ging met veel plezier naar de speelgroep toe. Mijn zoon kon heerlijk spelen en heeft zich goed vermaakt. Het is erg leuk om te zien hoe hij en de andere kinderen op elkaar reageren. Voor mij als ouder waren het leuke onderwerpen tijdens de ochtenden en fijn de handouts met nog wat extra info en info om terug te lezen. Een mooi proces van bewustwording hoe je kunt reageren op het gedrag van je kind, passend bij zijn ontwikkelingsleeftijd. De vragen die je hebt kunnen besproken worden en er heerst een fijne en veilige sfeer onderling.

M.H.

Heerlijk om door met jouw groep mee te doen; de focus te leggen op je kindje en haar ontwikkeling. Fijn om je bewust te worden van wat je doet en welke effecten dit kan hebben. En een fijn moment van samen met je kindje mogen zijn en ouders tegen te komen in dezelfde fase. Dank voor je inzichten!

Thamar

Wij hebben met onze kinderdagverblijf een aantal speeldates gehad. Dit was een super leuke ervaring. De kinderen vonden het leuk om al het speelgoed te ontdekken. Op deze manier zijn wij erachter gekomen wat de kinderen leuk vinden om mee te spelen. Hierdoor hebben wij het perfecte speelgoed gevonden wat we nodig hebben, wat past bij de ontwikkeling gebieden die wij graag extra stimuleren.

Runa

Snel en goed geleverd! Ook echt super mooi speelgoed, we hebben de balanceer cactus gekocht. Heel blij mee.

Rita

Mooie producten en snelle levering

Erika

Erg mooi en uitdagend speelgoed! Communicatie vanuit de webshop over de bestelling is goed en duidelijk!

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Benieuwd naar alle
activiteiten?