Wie is wie

Leer iedereen kennen

Bij Beleef het Us werken we met verschillende professionals rondom de winkel om de speelgroepen en workshops te verzorgen, maar ook om blogs te schrijven waarin kennis en tips gedeeld worden. Daardoor kunnen we een gevarieerd programma aanbieden. Leer ze kennen!

Nina

Nina is eigenaresse van Beleef het Us. Ze vertelt hier meer over haarzelf en de passie voor het bedrijf.

Lees verder

Rebecca

Rebecca is pedagogisch medewerker en geeft advies rond opvoedingsvraagstukken. En ze is ook nog eens masseuse. Lees hier meer over haar!

Lees verder

Iris van der Wal

Iris van der Wal is logopediste in het speciaal onderwijs. Lees hier meer over haar en over haar inzet voor Beleef het Us.

Lees verder

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?