Start Duurzaam

Ken je dat gevoel nog een beetje van dat je net zwanger bent en nog kunt dromen van mooie kamertjes en spulletjes voor de baby. Helaas is dat gevoel heel snel weg als de werkelijkheid om de hoek komt kijken. Dit klinkt heel negatief en dat is beslist niet de bedoeling, maar als moeder weet ik dat kinderen krijgen vanaf dag 1 heel duur kán zijn. Zeker bij een eerste kind.

Je krijgt allemaal mooie tijdschriften onder ogen met merken die super goed zijn voor je baby en met een beetje geluk voor een langere tijd te gebruiken zijn. Als ik terug denk aan die tijd wilde ik echt een mix maken van traditie, verantwoord maar ook zeker betaalbaar, want vooral dat laatste is bij een jong gezin een vereiste.

Goed wij gingen op pad. Wiegje was snel geregeld, de baby kwam in de familiewieg te liggen. Check. Maar toen begon het. Een autostoel, een box, een commode, babybad met standaard, wipstoeltje, aankleedkussen enz enz enz. Alleen er aan denken maakt me alweer duizelig. Sommige dingen heb je gelijk nodig andere weer later. Echt het is een slagveld van keuzes.

Ik ben inmiddels uit die stress, nou ja nu zit ik in de speelgoed stress. Je wilt nog steeds het beste maar verdorie moet het allemaal zo duur zijn, ja mensen ik ken het probleem. Zelfs van mijn eigen producten sta ik soms te kijken wat ik er nog voor moet vragen om het voor mij rendabel te laten zijn. Maar goed ik heb daar inmiddels een oplossing voor. Ik heb natuurlijk het speelgoed abonnement. Super goede reacties en laagdrempelig waardoor het doel om het beste voor je kinderen te regelen ineens heel dichtbij komt.

Sinds kort weet ik dat dit ook mogelijk is voor babyspullen. Ik heb het dan niet over speelgoed maar over kinderstoelen, wipstoeltjes, babybadjes enz. Het bedrijf Babyloop uit Amsterdam voorziet in deze behoefte. Via Instagram kwamen we op elkaars pad en toen bleek dat we alle twee abonnementen aanbieden van spullen die je zeker nodig hebt maar soms van korte duur.

Babyloop is een bedrijf waar je alles wat met baby’s te maken heeft qua meubels e.d. kunt HUREN. Ik vind dit echt een uitkomst voor een groot probleem. Je wordt niet overspoeld met spullen, hoeft er na gebruik geen plek meer voor te zoeken in je misschien al te kleine huis, maar bovenal ga je de overproductie tegen en ben je veel duurzamer bezig. En dat alles zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Want merken als Stokke en Maxi Cosi zitten in hun assortiment.

Je kunt per product een abonnement afsluiten die je ook per maand kunt opzeggen. Zoiets is bijvoorbeeld ideaal voor een New-bornset van Stokke of een wipstoel. Bij deze dingen weet je nooit hoe lang je kindje er exact in ligt, dus super handig dat je het zo kunt opzeggen als je baby weer verder is in de ontwikkeling. Maar je kunt ook voor langere tijden kiezen zelf om je hele babyuitzet bij ze te huren.

Een echt voordeel dat ik ook vind is dat ik niet merk gebonden ben. Ze hebben in het assortiment meerdere merken die allemaal goed zijn voor je kindje. Het is dus echt een win-win situatie. Je hebt super goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en helpt daarmee ook nog eens aan een betere wereld door duurzaam om te gaan met producten.

Als we nu voor het eerst een kindje zouden krijgen zou ik zeker dit gaan overwegen. Het is echt een hele goede tip voor aanstaande ouders.

Ben je nu zwanger en wilt je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met info@babyproductenleasen. Ze willen je graag helpen met je babytijd zo aangenaam mogelijk maken!!