Plezier hebben bij het klieder-atelier

In het klieder-atelier draait het om plezier hebben en het ontdekken van materiaal. Het klieder-atelier wordt 1 keer per maand georganiseerd op de 2de zaterdag van de maand. Tijdens dit uurtje gaan de kinderen lekker kliederen en spelen met materialen. Hierin staan altijd de zintuigen en het proces centraal. Dus er wordt gevoeld, gehoord, en misschien wel eens iets geproefd. Kortom we gaan lekker uitproberen en beleven.

kliederatelier

Het proces

Nieuw aan dit concept is dat het niet meer gaat om het resultaat, maar dat het vooral gaat om het proces wat kinderen doormaken als ze lekker bezig zijn. Tijdens het proces gaan de kinderen lekker op ontdekking en bepalen hiermee zelf welke kant het uitgaat.

Leeftijd: Voor kinderen van 1.5 jaar tot 10 jaar ( maximaal 5 kindjes per groep)

Tijd:

  • zaterdagochtend van 9.30 uur ( het duurt ongeveer 60 minuten) 1,5 jaar tot 5 jaar
  • zaterdagochtend van 10.30 uur ( het duurt ongeveer 60 minuten) 6 jaar tot 10 jaar

Kosten: Je kunt voor twee opties kiezen.

  • Optie 1: je koopt een los kaartje voor € 12,50 per kind ( als ouder ben je gratis)
  • Optie 2: je koopt een blokkaartje van 4 keer voor € 45,- per kind ( als ouder ben je gratis)

Aanmelden: Je kunt je aanmelden met onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt zo snel mogelijk hiervan een bevestiging. Wanneer je de bevestiging van mij hebt ontvangen is je inschrijving definitief.

Ouders: In deze leeftijdscategorie is het voor kinderen nog heel belangrijk dat u ook aanwezig bent. Kinderen willen je graag nog meenemen in hun proces. Voor het klieder-atelier vraag ik dan ook dat u lekker meedoet. Dit is ook een ontzettend goede manier om met uw kindje te hechten.

Natuurlijk is er ook koffie en thee voor de momenten dat de kleine ontdekkers zelf aan de slag zijn.

Kleding: Het lijkt me heel logisch maar misschien toch belangrijk om te vermelden dat we lekker gaan kliederen. Natuurlijk zijn er schorten voor de kinderen aanwezig maar trek ze ook kleren aan waarbij het geen probleem is dat het vies wordt. Dit geeft u minder zorgen en de kinderen meer vrijheid.

Aanmeldformulier het klieder-atelier

"*" geeft vereiste velden aan

Galerij

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?