De allerkleinsten mogen kliederen

Tijdens de Kleine Spetters gaan de allerkleinsten lekker kliederen met materialen. De nadruk van deze groep is spelen en ontdekken. Dit kan gekoppeld zijn aan een thema of de tijd van het jaar.

kleine spetters

Kleine spetters uitgelegd

Kinderen maken kennis met verschillende materialen zoals verf, klei, was, papier enz.

Leeftijd: Voor kindjes van 1 jaar tot 3 jaar ( maximaal 5 kindjes per ochtend).

Kosten: Je kunt voor twee opties kiezen.

kleine spetters

Tijd: Maandagochtend van 9:30 uur ( het duurt ongeveer 60 minuten)

  • Optie 1: je koopt een los kaartje voor € 15,- per kind ( als ouder ben je gratis)
  • Optie 2: je koopt een blokkaartje van 4 keer voor € 50,- per kind ( als ouder ben je gratis)*

Aanmelden: Je kunt je aanmelden met onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt zo snel mogelijk hiervan een bevestiging. Wanneer je de bevestiging van mij hebt ontvangen is je inschrijving definitief.

Ouders: Tijdens deze groep mag u natuurlijk aansluiten om mee te doen samen met u kind.

Kleding: Het lijkt me heel logisch maar misschien toch belangrijk om te vermelden dat we lekker gaan kliederen. Natuurlijk zijn er schorten voor de kinderen aanwezig maar trek ze ook kleren aan waarbij het geen probleem is dat het vies wordt. Dit geeft u minder zorgen en de kinderen meer vrijheid.

Aanmeldformulier kleine spetters

"*" geeft vereiste velden aan

Galerij

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?