Wie is wie

‘Spelen is de hoogste vorm van ontdekken’ staat op de flyer van Nina. En dat is precies wat er in de ouder-kindspeelgroep van FierZien gebeurt. Mijn naam is Janine en sinds de zomer van 2023 organiseer ik ouder-kindspeelgroepen in Friesland, waaronder bij Beleef het Us in Sneek. In de ouder-kindspeelgroep komen ouders met hun kind(eren) in de leeftijd van 4 tot 30 maanden een aantal ochtenden spelen. De speelochtenden richt ik in vanuit de visie van Emmi Pikler. Emmi Pikler was een kinderarts en pedagoog die ruim 30 jaar baby’s, dreumesen en peuters heeft geobserveerd in hun bewegingsontwikkeling en spel. Hierbij kwam ze tot verrassende ontdekkingen en inzichten. Deze kennis en inzichten deel ik tijdens de speelochtenden met de ouders. 

Speelgroep

Toen mijn jongste zoon 9 maanden oud was, heb ik met hem deelgenomen aan zo’n speelgroep. Door alle kennis, inzichten en vaardigheden die ik daar aangereikt kreeg, veranderde mijn kijk op mijn zoon en zijn spel en ontwikkeling. Ik vond het bere-interessant en ik wilde hier meer over weten. En tada, dat heeft geresulteerd in de ouder-kindspeelgroepen van FierZien!

Kom langs!

De ruimte bij Nina leent zich erg goed voor de ouder-kindspeelgroep! En je kunt ook nog direct speelmateriaal bij Nina aanschaffen, waar je kind in de speelgroep zo graag mee speelt. Handig, toch?! Ben je nieuwsgierig naar de ouder-kindspeelgroep? Je bent van harte welkom om een ronde mee te doen met je baby of dreumes. Heb je geen baby of dreumes (meer)? Je mag gerust eens komen kijken op afspraak. 

Contact

Volg me op Facebook en Instagram voor actuele informatie over de ouder-kindspeelgroepen.

Facebook: https://www.facebook.com/fierzien

Instagram: https://www.instagram.com/fierzien.nl

Groetjes,

Janine

Ervaringen

Wij hebben voor onze dochter van 9 een slijmworkshop gedaan. Absoluut een succes: Nina is betrokken, je hebt de bende niet in huis en het is niet duur. En het belangrijkste: de kids hebben enorm genoten!

- M.

Afgelopen weekend kinderfeestje gehad bij het Beleef het Us, we werden vriendelijk ontvangen door Nina. We wachten tot alle kindjes er waren en liepen we naar haar prachtige winkel. We gingen eerst de cadeautjes uitpakken en daarna kregen we wat lekkers. Wij hebben gekozen voor het slijm kinderfeestje, wat een feest! Kinderen waren dol enthousiast! Na afloop mochten ze nog even spelen in de winkel en kregen alle kinderen nog een leuk recept mee na huis en natuurlijk hun zelfgemaakte slijm. Onze dochter heeft de middag van haar leven gehad!

- J. Mulder

Ondanks dat ik mezelf zag als moeder met ervaring toch weer veel nieuwe inzichten gekregen tijdens de speelochtenden!

- H.S.

Benieuwd naar alle
activiteiten?