Veel gestelde vragen

Soms zijn er producten en diensten die vragen oproepen. Ik probeer zoveel mogelijk die vragen voor je op te lossen. Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Zit jou vraag en dus antwoord er niet tussen, neem dan contact op via de chatfunctie om direct antwoord te krijgen of via de mail.

Speelgoed abonnement

 

Bij de opgave is het niet duidelijk wat de inhoud van het abonnement is, klopt dit?

 

Ja dat klopt. Ik probeer het abonnement zoveel mogelijk te laten aansluiten bij het individuele kind. Daarom wordt bij de opgave ook gevraagd naar interesses. Al heel klein ontwikkelen kinderen een voorkeur voor een slag speelgoed. Als ouder kun je je hierbij aansluiten of juist het blijven stimuleren om ook met ander speelgoed te spelen. Daarnaast zijn er misschien medische redenen waardoor het ene speelgoed wel kan en het andere niet. Denk bijvoorbeeld aan slechthorend/doof of slechtziend/blind. Hier kan ik specifiek rekening mee houden waardoor u en uw kind het maximale uit het abonnement halen.

 

Moet ik me gelijk voor een jaar opgeven?

 

Ja dit is vanwege de planning die ik maak qua speelgoed. Op deze manier kan ik hier rekening mee houden met de inkoop.

 

Kun je ook voorbeelden laten zien van hoe de pakketten voor verschillende leeftijden eruit zien?

 

Op dit moment nog niet. Dat komt enerzijds omdat ik het graag wil afstemmen op het individuele kind en anderzijds is het ook een experiment welk speelgoed de meeste voorkeur heeft. In de toekomst zal er zeker meer zicht zijn op welk soort pakketten er standaard zijn en dan zullen deze ook op de website aangegeven worden.

 

Nu weet ik dat ik iedere maand/kwartaal/half jaar iets krijg en dat het speelgoed is. Maar ik weet niet hoeveel er gemiddeld in 1 pakket zit en wat er in zou kunnen zitten. Kun je daar iets over zeggen?

 

Elke keer krijgt u een stuk speelgoed opgestuurd. Dus dat kan een spel zijn, een rammelaar een muziekinstrument en ga zo maar verder. Het is een aanvulling en kennismaking. Het betekent helaas niet dat er elke keer een speelgoedkist opgestuurd wordt met een ruim assortiment van speelgoed. Juist op deze manier wordt u kind gericht uitgedaagd. Hoe meer speelgoed ik opstuur hoe overweldigender het wordt en uiteindelijk de ontwikkeling in de weg komt te staan.

 

Staat de prijs van het abonnement wel in verhouding met wat ik aan speelgoed ontvang?

 

Dit vind ik een moeilijke vraag. Als ik voor mezelf moet oordelen dan denk ik van wel. U betaalt elke maand hetzelfde voor elke keer een ander stuk speelgoed. De ene keer is dit misschien een muziekinstrument rond de 20 euro maar de volgende keer is het een grote auto of spel dat een waarde heeft van 80 euro. Ik maak daarin geen onderscheid. Het is een kennismaking waardoor elk kind de gelegenheid krijgt zijn ontwikkeling te stimuleren en u kunt zien wat u kind allemaal voor verborgen talenten heeft.

Daarnaast vraag ik geen verzendkosten en retourkosten. Dit is allemaal erbij inbegrepen.

Dus nogmaals is zou ja zeggen maar uiteindelijk kan alleen u zelf bepalen of u het inderdaad in verhouding vindt staan.