Het Speellab

Het speellab is de beste manier om te bepalen of speelgoed in de smaak gaat vallen is door kinderen ermee te laten “proefdraaien”. Met een webwinkel is het soms een beetje moeilijk om te bepalen of het iets voor je is. Je moet uitgaan wat je ziet en wat erbij staat beschreven. Ik doe altijd mijn best om een zo goed mogelijk beeld te geven, maar soms is het gewoon fijn als je het echt een keer kan vasthouden.

In Sneek is het nu mogelijk om te komen spelen. In een oud klaslokaal heb ik een ware speelwereld gebouwd die gericht is op de kindjes tussen de 0 en 6 jaar. Het meeste speelgoed dat ik verkoop via de webshop is hier neergezet om lekker mee te spelen en voor u als ouder om te bepalen of het echt een goede aanvulling is op uw speelgoedkast.

Naast dat de kinderen kunnen komen spelen is het ook een ruimte waarin de zintuigen worden geprikkeld en ontprikkeld.

Wanneer is het speellab geopend?

Elke woensdag en zaterdagochtend van 9.30-12.00 uur ben ik geopend (tenzij anders is aangegeven op de social media). Je kunt vrijblijvend binnenlopen ( de winkel is hier namelijk standaard open, dus shoppen kan ook) of reserveren zodat je zeker weet dat er een plekje is. Ik wil namelijk elk kindje de ruimte geven om rustig te spelen dus ik heb een maximaal van 5 kindjes per ochtend. Mocht je nu echt heel graag een keertje willen langskomen maar past woensdag of zaterdag je niet. Neem dan even contact op en we maken een andere afspraak. 

Ik zorg altijd dat er thee, koffie, limonade en ander lekkers aanwezig is. Ik ben tenslotte ook mama en weet dat het soms erg fijn is dat het even geregeld is.

Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten waar het Speellab zit. Je kunt me vinden aan het Kaatsland 11 in Sneek. Maar belangrijk om te weten is dat je aan de andere kant van het gebouw moet zijn. Voor de navigatie is het verstandig om Potterzijlstraat 50 in te voeren. Je komt dan aan de achterkant bij een groot hek met parkeerplaats. Daar is de ingang en met de trap omhoog kom je al heel snel in mijn Speellab.

Ik hoop je daar snel te mogen ontvangen!!