Speeldates

Een webwinkel is handig. Je hoeft niet de stad in, je kunt uit meerdere winkels kiezen met vergelijkbaar assortiment vanaf de bank en het wordt thuisbezorgd. Echter heeft een webwinkel ook zijn nadelen. Je weet nooit precies hoe het product eruit ziet, hoe groot het is en of het wel echt zo leuk is als het wordt omschreven.

 

Helaas ben ik met de winkel nog niet zover dat ik overstap op een echte winkel. Maar ik heb wel iets bedacht op het kennismaken met het speelgoed zoals in een winkel. 

 de speeldates.

Dit zijn ontmoetingen waar jij en je kinderen fysiek kennis kunnen maken met mijn assortiment. Tijdens de date kunnen de kinderen lekker spelen. De producten leren kennen en hun voorkeuren aangeven. Ondertussen kan ik je als ouder alles vertellen over de producten, de merken en op welke manier je het kan inzetten als ouder. Het voordeel hiervan is dat je hierna een stuk speelgoed aanschaft waarvan je zeker weet dat het geslaagd is. Het is dus de winkelervaring alleen dan bij u thuis.

 

Maar hoe gaat het in zijn werk?: Via een link onder aan de pagina kun je een speeldate plannen. Dit kan alleen met je gezin of met meerdere ouders en hun kinderen of je geeft je op voor een groep die samengesteld wordt van meerdere ouders uit de regio en ook kinderopvangorganisaties kunnen mij boeken.

Belangrijk om te weten: Een speeldate kost helemaal niets. Ik kom vrijblijvend langs.

 

Dus lijkt het je leuk om met het oog op een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid om een speeldate te hebben met mij, boek dan datum en we zien elkaar snel!

2 meisjes die spelen met de regenboog van Sabo Concept
Waterauto's van Plan Toys
Dumptruck van Plan Toys