top of page

Verzending en retour

Triceratops Esnaf

Levertijd en verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen ( dit wordt speciaal bij het artikel vermeld)
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Bestel je van buiten Nederland dan heb ik andere tarieven. Bestel je binnen Europa dan reken ik € 5,95 per pakje. Boven de €150 euro verstuur ik het gratis. 

Bij de bestellingen van buiten Europa reken ik € 30.00 aan verzendkosten.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen twee werkdagen plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00.  Soms zijn de levertijden iets langer. Dit heeft te maken dat u bestelt uit een land dat verder van Nederland af ligt. In die gevallen is het pakket meestal tot maximaal 5 werkdagen onderweg.  Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. 

Retour formulier

-U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

-U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

-Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

-Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via beleefhetus@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om ervoor te zorgen dat dit snel gaat wil ik u vragen om het onderstaande formulier te downloaden en bij de retour te doen.

bottom of page