SABO Concept handgemaakt speelgoed.


Houten bos van Sabo Concept grote uitvoering
Houten bos - grote uitvoering/ Regenboog in groentinten

In deze blog wil ik het graag hebben over het merk SABO concept. Dit merk komt uit Oekraïne.


Het merk is opgericht door een heel creatief echtpaar met een passie voor hun ontwerpen.


Elena is een ontwerper en Dmitriy heeft gevoel voor houtbewerking. Samen ontwerpen ze mooie producten die over de hele wereld heel goed ontvangen worden.

SABO Concept over hun speelgoed: "We believe that it is possible to impact the world through well-organized lines, forms and colours. We stand for environmentally friendly and high-quality production, discarding plastic and other unfavourable materials, remembering that our main consumers are children."


Handgemaakt houten speelgoed Vooral goed omgaan met het milieu is een belangrijk onderdeel in hun productieproces. Toen ik artikelen bij ze ging bestellen, vond ik het allereerst heel fijn om te lezen hoe ze denken dat het speelgoed ingezet kan worden. Daarnaast is het fijn hoe ze je informeren (waarschuwen bijna) over specifieke aspecten van hun


Zo benadrukken ze namelijk dat al hun producten handgemaakt en van hout zijn. Het kan daardoor voorkomen dat er nog kenmerken van hout te zien zijn en dat het soms niet allemaal even egaal is afgewerkt. Ik geniet daarvan, omdat een kind hiermee ook een beetje materiaalkennis opdoet. Prachtig.SABO speelgoed om te voelen Voor SABO concept is de manier van ontwerpen ook heel belangrijk. De producten zijn beslist niet bedacht om naar te kijken, maar juist om te voelen. Hiermee hebben ze trends uit het verleden en heden met elkaar proberen te vermengen en in balans proberen te brengen.

Kortom een merk met heerlijk speelgoed dat de fantasie van kinderen aan het werk zet.


Kijk in de webshop voor deze fijne producten van SABO concept.Pastelgekleurde regenboog van het merk SABO Concept
Pastelgekleurde regenboog


8 weergaven0 opmerkingen