top of page

Ik doe zorgvuldig mijn best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen ( dit wordt speciaal bij het artikel vermeld)
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Bestel je van buiten Nederland dan heb ik andere tarieven. Bestel je binnen Europa dan reken ik € 5,95 per pakje. Boven de €150 euro verstuur ik het gratis. 

Bij de bestellingen van buiten Europa reken ik € 30.00 aan verzendkosten.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD of DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen twee werkdagen plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00.  Soms zijn de levertijden iets langer. Dit heeft te maken dat u bestelt uit een land dat verder van Nederland af ligt. In die gevallen is het pakket meestal tot maximaal 5 werkdagen onderweg.  Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. 

Levertijd en verzendkosten

Skagfa
bottom of page