top of page

Workshops

IMG_20221016_104029_4_edited.jpg

Als ouder van een kind dat moeite heeft om prikkels tot rust te brengen of om juist de goede prikkels te vinden, ben je vaak op zoek naar passend speelgoed of informatie zodat je als papa of mama je kindje kan helpen. Er is gelukkig tegenwoordig heel veel bekend over prikkelregulering en hoe jij als buitenstaander hier in kan helpen. Als kindercoach wil ik graag kinderen en ouders helpen om een weg te vinden in soms de overvloed aan informatie. In het Speellab organiseer ik daarom verschillende workshops die je tips, handreikingen en informatie over producten geeft, zodat jij als ouder/verzorger of profesional hiermee kunt werken en het kindje kan leren omgaan met prikkels. Het is niet een vast programma. Hierin wordt ook zeker rekening gehouden met de behoeftes van jullie. Dus wil je graag meer weten over een onderwerp, laat het gerust weten.

Voelwand maken

Praktische informatie

Data:

Woensdag 11 januari 2023 van 10.00-12.00 uur

Vrijdag 13 januari 2023 van 19.30-21.30 uur

Kosten: 

€45.00 per persoon

Een van de zintuigen waar kinderen veel mee doen is tast/voelen. Vooral in het begin ontdekken ze hierdoor hun wereld. Is het hard of juist zacht? Heeft het stekels enz. Op deze manier leren ze de wereld om zich heen kennen en kunnen dan ook bepalen wat ze fijn vinden. Voor kinderen met een prikkelregulatie is het ook heel fijn om rustig van te worden of juist dié prikkels binnen te krijgen die ze nodig hebben, door de verschillende structuren. 

In deze leuke workshop leg ik je uit aan de hand van een aantal voorbeelden wat tast/voelen voor je kan doen in prikkelverwerking. Daarna gaan jullie zelf aan de gang met het maken van een voelwand voor in huis of in de klas.

Deze workshop is inclusief koffie/thee, de basis van de voelwand en bevestigingsmateriaal en een aantal voelmaterialen. In aanloop naar de workshop stuur ik je een mailtje met een aantal suggeties die je zelf kan meenemen waardoor de voelwand ook echt uniek wordt voor jou en je kindje

Voor opgave kun je het formulier onder aan de pagina invullen. Als ik je inschrijving ontvangen heb, krijg je een bevestiging met de factuur. En bij vragen kun je altijd even contact opnemen.

* Deze workshop is ook te boeken door onderwijs instellingen. Ik kom ook op locatie 

IMG_20221012_104948_edited.jpg
Ik zie je graag op een van de workshops in het Speellab
Welke datum heeft je voorkeur?

Bedankt voor het registreren. Ik zie je snel!

bottom of page